IMG_3808opt


Jobbar man en dag hemifrån är det klart att man ska låta jäsa några degar.


Arbetade hemifrån igår och passade samtidigt på att experimentera lite med några tidigare recept, samt försöka fullända redan testade modeller.


Längtst upp till vänster är mitt vetesurdegsbröd med keso, den här gången omgjort till rågsurdeg med keso. Återkommer med recept.
Till höger om det ligger vetesurdeg med oliver som den här gången fick lite mindre salt i sig och betydligt mer oliver.


I främre raden till vänster hittar man tre fin-fina, men återigen osnittade (hur svårt ska det vara att komma ihåg…) baguetter enligt recept från Pain de Martin. Supergoda och lagom sega, men eftersom min ugn inte når upp till mer än 250 grader blir ytan tyvärr inte tillräckligt mörk. Funderar på att testa med grillfunktionen första 10 minuterna.


Slutligen blev det en till omgång av Martins sega som borde bli håligt, men jag misslyckades på den fronten.


Tycker baguetterna som vanligt tog förstaplatsen. De blir så rackarns goda.
Olivbröden tog jag tyvärr ute lite för tidigt så de blev nästa lite degiga. De andra två blev bra men inte oerhört bra.


Bakstenen kommer vilken dag som helst. Ska se om det tillsammans med grill-läget gör att det blir en bra skorpa.