tävling matgeek

Måndagstävling – vinn en lökskärare

tävling matgeek

Ja för tusan – nu kör vi en tävling!

Edit: Tävlingen är avslutad och vinnaren presenterad här.

Åh herregud, jag är sån sjuk sell-out. I desperat jakt på kommentarer för att få lite mer bekräftelse och inlänkar eftersom det är lite som älvornas damm enligt alla förståsigpåare så faller jag nu till föga och kör min första tävling.

Det här med att skära lök alltså. Om jag hade haft minsta utbildning när det kommer till matlagning hade jag förmodligen varit bättre än den här snubben men jag har aldrig övat tillräckligt mycket för att få upp hastigheten. Jag må göra det snyggt och ordentligt, men snabbt? Noooo.

När jag sen står där och ska koka gryta för hela släkten eller göra en Amatriciana (och jag vet – då skivar man löken) så tar det tid. Därför är jag helt kär i min lökskärare. Det är lite som en slickepott i silikon eller fjärrkontroll – man förstår inte hur man kunnat leva utan den när man väl provat.

Därför – jag har en till som jag nu lottar ut. Den är inte skänkt av någon, det finns ingen relation till något bolag i den här postningen som jag försöker dölja och jag har inte uppmuntrats av någon att skriva det här (om ni misstror mig kolla bilden, tror ni något företag hade godkänt det eländet?)

Vad det handlar om är alltså en Alligator Lökskärare med – håll i hatten – en uppsamlare vilket verkligen inte är standard. Alltså bara så där! BOOM! That’s how I roll!

Inte nog med det – no Sir, jag slänger även in ett $25 presentkort på Kiva så fler upptäcker hur bra det är med mikrolån som skapar hållbar framtid för andra.

Javisst, vinnaren får ALLT det. Mic check: Tomten finns på riktigt.

Så här deltar du:
– Skriv en kommentar nedan som på något sätt indikerar att du vill vara med i tävlingen – Ger 1 lott
– Länka till tävlingen från din blogg – Ger 1 lott
– Twittra en länk till tävlingen där texten på något (gärna inte raljerande) sätt innehåller Matgeek – Ger 1 lott

På torsdag lägger jag alla lotterna i Leon Leonbergers matskål och sen som först fastnar på hans nos vinner.
Vinnaren publiceras här och vinsten kommer med posten. Fint va?

(fatta hur pinsamt det blir om det inte kommer några kommentarer…)

 • Anonym

  Okej, du behöver inte vänta på en kommentar. Måste skratta lite för jag trodde inte att du skulle köra en tävling. Men det här är riktigt kul!

 • Jag har en själv och kan inte leva utan den! Men den vore perfa i julklapp till mina okunniga vänner som fortfarande använder sådana där neandertalerknivar… Jag menar, jag känner det faller på MIN lott att dra dem ur medeltiden!

 • Carro

  Spännande. Självklart är man med i tävlingen, ogillar starkt att skära lök.

 • ”(fatta hur pinsamt det blir om det inte kommer några kommentarer…)” LOL! =)

 • Kommentar och Twitter (SweDuck). Hade blogg-länkat om barnen låter mig smita undan. Får hoppas 2 lotter räcker. ^^

 • Annesfood

  Hahaha, jag vill hemskt gärna ha en 🙂

 • Thomas

  Dessa har jag hört talas om, jag vill vinna! =)

 • Är det en we rule-häst till höger i bild? 🙂

 • Jag vill gärna vinna och twittrar också, @illern

 • Niclas Ohlund

  Den har jag tänkt prova, nu slipper jag köpa en! 😉

 • Rymdälgen

  Jag är gärna med på utlottningen. 🙂

 • Sandra Petersson

  Jag tar en lott och håller tummarna.

 • Johannes

  Jag är med! Min moster har en sådan som hon ofta skryter om och den köpte hon för en dyr slant så nu skall jag minsann ge come back genom att vinna en! Jag är självklart med, twittrade på twitter med JQHANNES som är mitt användarnamn. 🙂