Help IAmFoodgeek with a new logo | 99designs

IAmFoodGeek.com – hjälp mig avgöra vilken logga jag ska ha

Lite oroad över att jag bara får välja en

I somras började jag fundera kring vad en engelskspråkig installation av Matgeek skulle ha för namn. Är det inte nog att skriva på svenska? Men för sjutton, när jag ändå har gjort godsakerna är det en enkel match att översätta dem till engelska. Lite fnulande på Twitter lede fram till att jag blev tipsad om IAmFoodgeek.com som kan ha varit världens sista lediga .com-domän.

Temat på sidan blir det samma som här och i princip är allt redo för start förutom den lilla detaljen att jag behöver en logga. Återigen tack vare tips hittade jag till 99Design som sammanför designers med folk som jag – a.k.a. totalt designokunniga men i skriande behov. $295 för en logga om man blir nöjd är ett pris som inte kan slås, framför allt inte när det även handlar om kvalité.

Under ett drygt dygn till får alla designers fritt skicka in förslag, därefter börjar jag sålla i dem. Men nu vill jag veta vilket alternativ som du gillar bäst. Jag har redan hört mig för lite och svaren skiftar väldigt. Personligen gillar jag alternativ 1 allra bäst, men det är jag typ ensam om. Kan vi försöka enas om en vinnare?

Här finns alla inkomna förslag -> 99Design
Skriv en kommentar här under och berätta vilken du föredrar.

Tack för hjälpen!

 • Erica Breyer

  Nr 33!

 • Nr. 1 var stilren men min favorit är nr. 37 som är både stilren och lekfull utan att för den delen bli barnslig. Hoppas du kan hitta en vinnare bland alla dessa fina loggor 😉

 • #29 Är vinnaren. Bra med tallrik/gaffel-symbolen som blir användbar för ex appar etc.. Och en skön lekfull känsla, slick men ändå inte. Dessutom inte överarbetad.

  När du skall börja göra reklam för all den kommande merchandise:en så tveka inte att använda http://reklamskolan.tumblr.com som referens 🙂
  /Magnus

 • Kerstin Löfgren

  Nr.9 är charmig, personlig & snygg. Kommunicerar smart och är mest unik.

 • Jag säger nr 1. Stil ren och precis lagom.