Lingon

Den här veckan pratar vi lingon

Lingon

Klappgröt – det var en riktigt trevlig ny bekantskap

Efter att sista älgen var styckad hoppade jag i bilen och åkte hem till Tina och Carl för att spela in veckans avsnitt. Eftersom jag tidigare hade haft med mig av Lingon- & Rabarberdrickan hade jag inte så enormt dåligt samvete över att ha glömt den kvar på landet. Tur då att Tina hade dukat fram klappgröt, lingonsylt och lingonpäron (som jag inte fick smaka på eftersom de öppnas först till julen).

Du hittar oss som vanligt på iTunes.

Har du som jag en iPhone och vill kunna lyssna på podcasts när det passar som bäst och ibland när uppkopplingen är lite sisådär? Ta då och investera några kronor i appen Instacast som är min absoluta favorit när det kommer till podcasthantering.

  • Sandra Callermo

    Åh, va härligt med en ny podcast. Jag har läst både din och Pickipickis bloggar sedan länge och jag blev så glad när ni började med podcasten. Fortsätt kör ert race, både med podden och bloggarna. Tack för all inspiration!

  • Teresia

    Matmys! Har börjat lyssna på podcasten på väg hem i bilen. Det senaste avsnittet med lingon väckte barndomsminnen till liv. Klappgröt serverades ofta hemma, sagolikt gott som frukost eller mellis eller efterrätt!