FRAKT 59:- - LEVERANS TILL HELA SVERIGE MED POSTNORD
FRAKT 59:-

Blog

  • Så tar du hand om din vaniljstång

    Så tar du hand om din vaniljstång

    Har du slagit till på några vaniljstänger? Då tänkte jag komma med lite tips på hur du ska förvara den och vad du kan göra för gott med den. Vaniljstängerna jag säljer i min webbshop är bourbon-vanilj. Det finns kortfattat två...

    Läs mer
  • Rabarber

    En klassisk rabarberkräm

    En klassiker som kommer i många skepnader Det är något visst med en god rabarberkräm en sommareftermiddag när man fortfarande är lite blöt i håret efter badandet och man sitter ihopkurad i en badrock och äter. Eller den där regniga...

    Läs mer
  • Bananfluga

    Hur man får bort bananflugor

    Sommarens köksinvasion kan stoppas innan den får fäste Det finns mycket charm med sommar, men bananflugor är inte en av dem. I folkmun kallas de ofta för fruktflugor eftersom det är bland frukt man vanligen hittar dem, och det i...

    Läs mer
  • Villa Marina vin

    Vinresan till Italien

    Som Italien alltid borde vara Det kom en fråga från gänget på Tryffelsvinet tidigare i vår. Du skulle inte kunna tänka dig att haka på till Italien för fyra dagar med mat, vin och en tur genom en region som...

    Läs mer
  • Choklad tårta midsommar

    Sommartårta 2: Chokladtårta med maräng

    Trots avsaknad av jordgubbar är den grymt god till midsommar Jag vet att man av tradition ska ha jordgubbar i så gott som alla desserter som ställs fram på midsommarborden, men ibland är det trevligt med lite omväxling. Fläder, hallon,...

    Läs mer
  • Tårtbotten

    Min bästa tårtbotten, fluffig och hög

    Grunden till allt gott När det vankas sommar gör också sommartårtorna sitt självklara intåg. Fyllda med mousse, mosade färska bär, ganacher och krämer är det lite som en stor leklåda som öppnas på vid gavel. Det är lite som en...

    Läs mer