FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

  • Rågsurdegsbröd med svenska äpplen

    Jag älskar svenska äpplen så oerhört mycket. De gör mig glada bara genom att ligga i en skål framför mig och sprida sin underbara äppledoft, skimra i höstens finaste färger och ha den där krispiga, syrliga smaken man bara älskar...

    Läs mer
  • Gammelmormors blåsning

    Hur kommer de undan med det här? Jag är inte den som brukar hetsa upp mig i debatten kring E-nummer. Konserveringsmedel har vi använt i alla tider och nu har man bara satt ett nummer på dem. Samtidigt finns det...

    Läs mer
  • Love over the top Oreo cupcakes

    Tror att det brann lite för mycket i mitt huvud igår. Jag tänkte först göra en ren chokladcupcake med en enkel gräddfrosting, när det slog mig att ett paket av den amerikanska varianten av Ballerinakex som med sina stolta smaker...

    Läs mer
  • Mother of all chokladcupcakes

    Yeah baby, I’m back! Efter att ha varit helt överöst med arbete senaste månaden och samtidigt hållt på att förbereda en flytt av bloggen till ett ställe med en massa andra trevliga matbloggare så har det inte blivit något skrivande....

    Läs mer
  • Smarriga småbröd till Barcelonas utskåpning

    Snabbt, segt och gott! Eftersom det var Champions League-final igår så var det dags för traditionell fotbollsmat – italiensk korv, svamp, paprika, färsk vitlök, tomatchunks, aubergine och en skvätt olivolja i en plåtpajform som ställs in i ugnen och grillas...

    Läs mer
  • Nu pratar vi vildjäst

    Det är så kul att ha något som står och bubblar i köket Första gången jag läste en bra artikel om vildjäst var det på Pain de Martin som har en superbra guide om hur man kommer igång. Precis som...

    Läs mer
  • Att dra igång och underhålla en vetesurdeg

    Början på en långvarig vänskap Vetesurdegen är lite roligare än den traditionella rågsurdegen eftersom den reagerar så snabbt på det man gör. Matar man den så växer den till sig på ett par timmar. För att få till en bra...

    Läs mer