FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

  • Bröd chia recept

    Nattjäst bröd med chiafrön och potatis

    Smidighet och smak i ett Det finns ett antal hygienfaktorer för ett perfekt liv. Färskt bröd är en av dem. Den dag jag inte längre behöver infinna mig på ett kontor, pigg och nyter, klockan 08.30 för en dag full...

    Läs mer
  • Rågkaka

    Rågsiktskakor, en svensk frukostklassiker

    Revansch för de där söndagkvällarna på cykeln När jag var liten gjorde jag som många andra i behov av ett första extraknäck – jag delade ut reklam. Hade turen att få ett centralt område i Sala som till största delen...

    Läs mer
  • Råg sirap krossade korn recept

    Rågbröd med krossade korn och sirap

    Ett gott bröd tar inte lång tid att göra Javisst, jag älskar komplicerade surdegsbröd, det ska jag inte sticka under stolen med. Jag njuter till fullo av att få spendera en heldag i köket, vakandes över mina degar likt en...

    Läs mer
  • Vörtbröd med surdeg

    Vörtbröd med surdeg

    Det blev en tidig premiär i år Det slår aldrig fel. Så fort höstmörkret kommer, innan den första snön lagt sig på marken och allt bara känns så långt från shorts och nyklippt gräsmatta man kan komma smyger sig vörtsuget...

    Läs mer
  • Kummin bröd recept

    Surdegsbrödet som fick smak av kummin

    Det här kommer passa bra på julbordet Kummin är en så förbaskat trevlig krydda. Det är mer eller mindre den som skapar gulaschen och vem kan motstå en trivsam kryddost proppad med kummin? I ett mjukt bröd är den extra...

    Läs mer
  • Sirapsbröd recept

    Sirapsbröd med anis

    Om man vill ha ett snabbt bröd utan krusiduller Ja, jag vet – det här med jäst är något av paria i dessa dagar. Att sätta det i händerna på vissa är lite som att åka runt med en BP-tatuering...

    Läs mer
  • nyponbröd recept

    Surdegsbrödet med nypon i

    Vilken spänst det blir! Fascineras av tanken på att ge mig ut och plocka nypon för att göra allehanda saker, men ironiskt nog blev höstens första nyponaktivitet att baka på färdigköpt nyponmjöl/-pulver. Skälet är att det sagts till mig att...

    Läs mer
  • brioche

    Brioche (snabbvarianten)

    För ibland orkar jag helt enkelt inte vänta Låt mig inleda med följande disclaimer: Det här är inte en riktig brioche. En riktig brioche är en vetedeg med mycket smör i som man efter bearbetning låter vila, oftast över natten,...

    Läs mer