FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

 • månadens matbild matgeek

  Månadens matbild - december

  Efter två månaders uppehåll så kör vi igen! Jag vet att ni alla har fullt upp med julstöket och den där första stressen börjar nu komma krypande. Vad är det som man missat att beställa? Finns det tillräckligt med vört...

  Läs mer
 • Josefine Baumann Johan Hedberg chokladfestivalen 2012

  En matbildsvinnare och en chokladmakare

  Jag är fortfarande omtumlad I söndags hade jag äran att få delta i Chokladfestivalens Konditorduell. Tillsammans med Årets Konditor 2011 Josefine Baumann ställdes jag mot Andreas Ivarsson från Kakbloggen i lag med Magnus Håård (Årets Konditor 1996) som gick segrande...

  Läs mer
 • månadens matbild matgeek

  Månadens matbild - September

  En vecka, that’s all you have! Mitt uppe i inläggningar, äppelplockanden, fläderbärsinsamlande och svamprensande är det läge att plocka fram kameran och skicka in din bästa bild. Den här gången tänkte jag att vi skulle samla intryck från hösten som...

  Läs mer
 • En vinnare och en podcast

  En vinnare och en podcast

  Två goda nyheter på en gång För det första – efter avslutad omröstning i augusti månads Månadens Matbild så ser vi att vinnaren är nummer 2 – Knäckekexen gjorda av Från Sött till Salt. Jag skulle vilja skriva att det...

  Läs mer
 • månadens matbild matgeek

  Månadens matbild - Augusti

  Den här gången ska ni få lite mer tid på er När jag startade den här tävlingen under juli lovade jag att om det blev någorlunda gensvar skulle jag genomföra den en gång till och oj vad många bilder som...

  Läs mer
 • Månadens matbild matgeek

  Månadens matbild juli - vinnaren är utsedd

  Och kolla vilken fin bild jag har fått hjälp med! Karoline från Gröna Skafferiet kom till undsättning när jag efterlyste en illustration till vad som nu kommer att bli en regelbundet återkommande tävling. Tack så jättemycket för bilden och presentkort...

  Läs mer