FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

 • Villa Marina vin

  Vinresan till Italien

  Som Italien alltid borde vara Det kom en fråga från gänget på Tryffelsvinet tidigare i vår. Du skulle inte kunna tänka dig att haka på till Italien för fyra dagar med mat, vin och en tur genom en region som...

  Läs mer
 • Jamie Oliver Scandic

  Konsten att inte bli starstruck

  Jamie Oliver några meter framför mig innebär vissa krav på självbehärskning Ni minns den där perioden på högstadiet när ett par av tjejerna i klassen hade varit på en NKOTB-konsert och kom hem med jeansen fullklottrade med namnen på deras...

  Läs mer
 • Dessertmiddag hos Daniel Roos

  Dessertmiddag hos Daniel Roos

  Klyscha eller inte, men ett minne för livet skapades den här kvällen. Jag har dragit mig för att skriva det här inlägget. Låt mig försöka förklara varför. Ibland undrar jag vem jag egentligen är. Någon utbildad kock, konditor eller bagare...

  Läs mer
 • Mandel

  Jakten på världens godaste mandelmassa

  Tre timmars resa var ett billigt pris att betala (Viktigast först – vill du också ha världens godaste mandelmassa kan du köpa den av mig här) Medan ni andra packade matsäcken och begav er till pulkabacken eller precis började fundera...

  Läs mer
 • crocus sativus

  Saffran - så här löser du julens behov

  Av alla saker man verkligen inte vill fuska med så är det saffranet Det här kan tyckas komma lite sent – bara en vecka innan julafton – men faktum är att det är många som ännu inte genomfört sina inköp...

  Läs mer
 • Senap apotek hjärtat

  Test av julens senap

  Jag älskar senap. Finkornig och grovkornig, söt och salt, len eller lite ättiksstickande, svensk eller fransk – jag älskar dem alla. När jag var liten fanns det en sorts senap i kylen – den söta och starka. Perfekt till späckad...

  Läs mer