FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

  • Villa Marina vin

    Vinresan till Italien

    Som Italien alltid borde vara Det kom en fråga från gänget på Tryffelsvinet tidigare i vår. Du skulle inte kunna tänka dig att haka på till Italien för fyra dagar med mat, vin och en tur genom en region som...

    Läs mer
  • Jamie Oliver Scandic

    Konsten att inte bli starstruck

    Jamie Oliver några meter framför mig innebär vissa krav på självbehärskning Ni minns den där perioden på högstadiet när ett par av tjejerna i klassen hade varit på en NKOTB-konsert och kom hem med jeansen fullklottrade med namnen på deras...

    Läs mer
  • Semlor

    7 saker som gör din semla godare än nånsin

    Sista rycket nu – i morgon gäller det att leverera! I morgon är det Fettisdagen och nu är det slut på träningen, på fipplandet, på testen med olika råvaror. Game time. Lift-off. VM-final. Super Bowl. Det är nu eller aldrig....

    Läs mer
  • Den stora löjromsresan

    Den stora löjromsresan

    Höstens bästa helg inleddes vid Vänern Innan vi går vidare kan vi väl bara klargöra en sak från början: Det här var en resa jag bjöds på. Västsvenska Turistrådet välkomnade några matbloggare och journalister att följa med på en testresa...

    Läs mer
  • Josefine Baumann Johan Hedberg chokladfestivalen 2012

    En matbildsvinnare och en chokladmakare

    Jag är fortfarande omtumlad I söndags hade jag äran att få delta i Chokladfestivalens Konditorduell. Tillsammans med Årets Konditor 2011 Josefine Baumann ställdes jag mot Andreas Ivarsson från Kakbloggen i lag med Magnus Håård (Årets Konditor 1996) som gick segrande...

    Läs mer
  • vispad grädde

    Acceptera aldrig fusk-vispgrädde

    Glöm alla ursäkter, köp en riktig sifon Åh, jag vill verkligen inte vara den där anala snubben som skriker sig hes om att precis allt måste vara producerat runt knuten, inte får innehålla den minsta tillsats eftersom man nästan dör...

    Läs mer
  • Filmer att inspirera bagaren i dig

    Filmer att inspirera bagaren i dig

    Nästan lika bra som att baka själv Skälet till att vi just nu köper mer matlagningstidningar än nånsin är inte att vi lagar så mycket mat hemma (jämför med försäljningsutvecklingen av färdiglagad mat) utan därför att det ger oss mental...

    Läs mer