FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

  • 51 minuter om glass

    51 minuter om glass

    För nu är sommaren här och då äter man glass Det låg liksom i luften att vi skulle hamna här förr eller senare. Både jag och Tina (som har tagit bilden ovan) älskar glass men medans hon och Ljud-Kalle har...

    Läs mer
  • Olivolja podcast

    Det stora olivoljeavsnittet

    Tror aldrig tiden rusat iväg så fort tidigare Både jag och Tina älskar våra oljor men det var först för nån vecka sen som jag insåg att det var på tiden för en expert att vara med i ett avsnitt...

    Läs mer
  • Nässlor

    En pod om ogräs. Gott ogräs alltså.

    Man ska inte slänga det som är gott Jag vet precis hur det låter – äta ogräs – som en blandning mellan en hippies dröm om självhushåll och den där skäggiga hipstern som inte riktigt hade koll på avgränsningarna och...

    Läs mer
  • Lingon rabarber saft recept

    Rabarbersäsongen is upon us!

    Och med den självklart ett podavsnitt dedikerat till vår favoritväxt Har ni sett hur det börjar dyka upp kraftfulla knoppar i rabarberrabatterna? Att det på sina håll finns små stänglar och att om bara solen pressar på lite till kommer...

    Läs mer
  • Grisar hos Franzens

    En podcast om Sveriges bästa korv

    Vi packade in oss i bilen och åkte till Kristofer Franzén För två år sen, när hemgjord korv dök upp på mattrendshimlen lika starkt lysande som en saftig komet, släppte Kristofer Franzén sin bok Korv. Många var vi som hade...

    Läs mer
  • Annelie Kejroth

    Det blev en pod om choklad, med Annelie Kejroth

    Det kändes som att vi kunde pratat i flera timmar till. Som vanligt. Vi fick chansen att besöka Annelie Kejroths chokladkök och efter en rundvandring bland maskiner, mängder av råvaror vi vanliga dödliga bara drömmer om att få arbeta med...

    Läs mer
  • Picki matgeek poden ny

    Den här veckan pratar vi om andra bloggar

    En aning ostrukturerat, men så himla trevligt Det var veckan då vi satte oss i soffan och pratade om andra matbloggar, finskt frihetsfirande och så åt vi en massa julgodis som gjorts i det röda köket. Pickis favoritbloggar: Annas Skånska...

    Läs mer