FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

  • Dragonvinäger

    Hemgjord dragonvinäger

    Räddningen inför sommarens grillorgier Det här är så banalt att jag ett tag funderade på om det ens var värt att skriva om. Kanske man skulle kunna ha en liten notis-kolumn på ena sidan bara för sånt som jag absolut...

    Läs mer
  • Smoothie spenat ananas

    Pigg smoothie med spenat och ananas

    För den där riktiga skjutsen på morgonen Smoothies spelar ibland en avgörande roll för mitt välbefinnande. Klassikern är lite frysta hallon, några jordgubbar, naturell yoghurt, en skvätt juice, nån banan och lite honung rätt ner i blendern och sen är...

    Läs mer
  • Pommes frites

    Perfekta pommes frites - med tryffelmajonnäs

    Triple cooked, precis som Heston föredrar Läst nåt tidigare om hur man får till perfekta pommes frites? Noterat hur många det är som förespråkar att man ska koka dem tre gånger, varav två i olja? Allt härstammar från Heston Blumenthal,...

    Läs mer
  • 6 snacks som passar till Melodifestivalen

    6 snacks som passar till Melodifestivalen

    Det behöver inte vara krångligt, men det måste vara gott. Det är tydligen sista deltävlingen i Melodifestivalen ikväll och jag lägger inget som helst värde i att kolla på det eller inte. Personligen tillhör jag kategorin som tittar på det...

    Läs mer
  • Tapenade recept

    Tapenade

    Snabbare förrätt får man leta efter Alright, tänk er följande två scenarion: 1. Det är höstkväll och utanför blåser det en massa löv, regnet piskar ner och framför dig har du ett mail från Sony som meddelar att InFamous 2...

    Läs mer
  • Körsbär

    Clafoutis med körsbär

    Kakan som egentligen är en pannkaka Clafoutis (uttalas kla-fou-tee) är en fransk kaka som började få spridning under senare hälften av 1900-talet. Ursprungligen kommer den från regionen Limousin och namnet kommer av franskans clafir som betyder att fylla (källa) vilket...

    Läs mer
  • OS London 2012 logga

    Tips på tilltugg till kvällens OS-invigning

    Det är viktigt med rätt uppladdning Det är bara tre timmar kvar till invigningen av OS i London och jag inser att jag har toppat min form optimalt. Nu väntar tre veckors mandomsprov som bara de starkaste överlever. Vinterns maratonsändningar...

    Läs mer
  • brioche

    Brioche (snabbvarianten)

    För ibland orkar jag helt enkelt inte vänta Låt mig inleda med följande disclaimer: Det här är inte en riktig brioche. En riktig brioche är en vetedeg med mycket smör i som man efter bearbetning låter vila, oftast över natten,...

    Läs mer
  • Valnötsolja och en vinnare

    Valnötsolja och en vinnare

    Helgens bröd ska få sig en värdig följeslagare Insåg till min fasa innan jag somnade igår att jag inte hade berättat vem som vann degkniven. Jag måste byta metod för att dra vinnaren eftersom det där med att smeta in...

    Läs mer