
Musiken i mitt kök
Det går inte att laga mat i total tystnad. Jag behöver något som håller takten, omsveper mig med sorl och liv. Om det är tanken på att jag befinner mig mitt i ett hav av fiktiva middagsgäster, kunder eller kanske...
Det går inte att laga mat i total tystnad. Jag behöver något som håller takten, omsveper mig med sorl och liv. Om det är tanken på att jag befinner mig mitt i ett hav av fiktiva middagsgäster, kunder eller kanske...
Sluta stjäla vår länk-juice Sedan ett antal år tillbaka har HittaRecept.se varit en fantastisk källa till inspiration. Som den i mina ögon bästa sökmotorn för recept var det också självklart att anmäla Matgeek dit när jag började samla på mig...
Låt mig uttrycka mig diplomatiskt – sugarpaste är ett jävla elände Att leva ut sin kreativitet är alltid bra. Det skapar en känsla av att man gör något, att man har ett syfte och ofta blir man då upptagen i...
Idag bakar vi julgodis i Upsala Nya Tidning Förra veckan samlades jag, Tina och Anton i det Röda Köket för att tillsammans med reporter och fotograf från Upsala Nya Tidning laga en massa julgodis. Fem personer som suktade efter socker...
En liten grund till bra saffranshantering Saffran, som vi svenskar får ett oerhört fokus kring så här i juletider är något som vi egentligen borde använda betydligt oftare men OK, jag köper läget. Nu snackar vi saffran ur ett julperspektiv....
Frukosten och jag har alltid haft ett speciellt förhållande Jag kommer från Skogaholms-generationen med det undantaget att jag som enda unge i grannskapet aldrig fick Skogaholmslimpa. Att det var bannlyst hemma tror jag inte hade något att göra med att...