
Marockanska inlagda citroner
De må ta lite plats, men det är som nyttigt godis Att jag ens började med det här beror på två enkla saker: – Jag hade ohyggligt många citroner hemma – Jag älskar att lägga in saker. Det är en...
De må ta lite plats, men det är som nyttigt godis Att jag ens började med det här beror på två enkla saker: – Jag hade ohyggligt många citroner hemma – Jag älskar att lägga in saker. Det är en...
Grilltillbehöret som passar bra även på vintern Den som hävdar att h*n inte nån gång serverats en rödlöksmarmelad på svensk restaurang ljuger värre än Hitler under Münchenöverenskommelsen. Det som från början var något exotiskt på talriken blev snabbt en standard...
Det är något visst att ha den med i köket När jag fick min första iPad var det som att den skrek efter att få följa med in i köket. Smidigare än att ha datorn framför sig och tog mindre...
Glöm alla ursäkter, köp en riktig sifon Åh, jag vill verkligen inte vara den där anala snubben som skriker sig hes om att precis allt måste vara producerat runt knuten, inte får innehålla den minsta tillsats eftersom man nästan dör...
Glasyr ska kokas, inte bara röras Jag blir så trött på när något inte får vara enkelt utan ska kompliceras till förbannelse enbart för att sålla bort pöbeln från de duktiga. När man inte får göra på ett visst sätt...
Hemkokt kola har varit helgens tema Jag vill med en gång säga att det här inte är kola som i Inslagen i fint prassligt papper och som man sen sliter ut plomber med när man försöker tugga sig igenom dem-kola....
Smörkräm som passar perfekt till biskvierna Jag är mer eller mindre uppväxt på min mammas havreflarn med smörkräm mellan. Eller vänta, det där lät fel. Men varje gång det vankades fika fanns förhoppningen om att det skulle ligga några på...
Varför köpa ströbröd när man gör det bästa själv? När jag var liten fanns det en sorts ströbröd att köpa. Det smakade inte direkt något och bestod av random bröd malda till ett grovt pulver. Hemma samlade mamma alla gamla...