
Lemon curd
A-well-a don’t you know about the curd? Skjut mig för rubriken, men ärligt talat, hur lätt är det att komma på en klatschig inledning på ett curd-inlägg? Igår gjordes Pavlova i köket på landet och ska man toppa säsongens första...
A-well-a don’t you know about the curd? Skjut mig för rubriken, men ärligt talat, hur lätt är det att komma på en klatschig inledning på ett curd-inlägg? Igår gjordes Pavlova i köket på landet och ska man toppa säsongens första...
Bars med rabarbercurd och om man vill lite rabarbergelé Har jag på något sätt varit otydlig med hur mycket jag älskar rabarber? Om det är något jag ångrar i matväg med 2011 är det att jag inte tillräckligt använde alla...
Smarrig curd på vårens späda rabarber Jag älskar rabarber på en nivå som bara kan jämföras med champagne och välgjord belgisk choklad. Förmodligen har det en hel med att göra att när vårruset är som störst och man börjar förbereda...
Till rostat bröd, att fylla cupcakes med eller varför inte ha i en liten paj? Jag har hört så mycket snack om det här med curd och likt surdegsbrödets förbannelse är det som att har man väl provat finns det...