FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

  • Nattjäst vetesurdegsbröd med solrosfrön

    Lite frön, lite grovt, stora hål och riktigt segt Det här är ett av mina mysigaste vetesurdegsbröd. Tanken när jag bakade det första gången var att få ett bröd med stora hål som var segt med diskret sälta. Vetemjölet är...

    Läs mer
  • Rågsurdeg med valnötter, korinter och honung

    Mustiga baguetter med massor av smak och crunchiness Jag älskar baguetter. Krispiga, sega, stora hål eller små hål, ljusa eller mörka, med russin, med nötter eller med både och. De är goda som de är med smör, de är underbara...

    Läs mer
  • Nattjäst surdegsbröd med solrosfrön

    Lite frön, lite grovt, stora hål och riktigt segt Nu när surdegarna vaknat till liv igen var jag så klart sugen på lite gott bröd till helgen. Har funderat på om ett av skälen till att jag inte får till...

    Läs mer
  • Första testet av Manitoba Cream

    Första testet med Manitoba Cream Har äntligen införskaffat ett par påsar Manitoba Cream som är det där galna mjölet med 13.5% protein som alla matbloggare hyllat till skyarna. Svindyrt så klart på Cajsa Warg men jag var i krokarna och...

    Läs mer
  • Bäst hittills - vi kallar den Söderlingaren

    Rågsurden som överträffade förväntningarna – inte svårt att namnge en sån. Jag hade en förhoppning under helgen om att få tid till att göra en riktig mother-of-all-surdegar. Den där riktigt långjästa, bastanta klumpen fylld med allsköns smarrigheter. Brödet som skulle...

    Läs mer
  • Surdegsbaguetter med råg och solrosfrön

    Trevligt med råg, fröer och nötter Nog för att det är gott med klassiska baguetter men nu råkade det vara så att jag hade en ganska ansenlig mängd rågmjöl hemma så det var läge att baka upp i alla fall...

    Läs mer