
Valnötsolja och en vinnare
Helgens bröd ska få sig en värdig följeslagare Insåg till min fasa innan jag somnade igår att jag inte hade berättat vem som vann degkniven. Jag måste byta metod för att dra vinnaren eftersom det där med att smeta in...
Helgens bröd ska få sig en värdig följeslagare Insåg till min fasa innan jag somnade igår att jag inte hade berättat vem som vann degkniven. Jag måste byta metod för att dra vinnaren eftersom det där med att smeta in...
Av alla saker man kan ha i sitt surdegsbröd är valnötter mitt bästa Första gången jag åt ett gott valnötsbröd var när jag precis hade börjat intressera mig för bakning och passerade ett bageri i London. Sugen på att testa...
Aprikosbröd med valnötter, russin och massor med smak Jag var så sugen på ett bröd med frukt och nötter, men jag hade helt enkelt inte tålamodet att vänta på den trogna, smakfulla men ack så långsamma surdegen. Klockan var lunch...
Mustiga baguetter med massor av smak och crunchiness Jag älskar baguetter. Krispiga, sega, stora hål eller små hål, ljusa eller mörka, med russin, med nötter eller med både och. De är goda som de är med smör, de är underbara...
Mustiga baguetter med massor av smak och crunchiness Vi var på konferens i mitten av förra veckan i utkanten av Stockholm och bjöds då till lunchen på ett bröd jag inte smakat maken till. Tog mig friheten att inte bara...
A match made in heaven Det är så gott med nötter i bröd. De ger en crunchy feeling, smakar smaskens och är ju som bekant himla nyttigt. Kombinationen rågsurdeg med valnötter är kanske inte direkt nyskapande, men det blir så...