FRAKT 59:- - LEVERANS TILL HELA SVERIGE MED POSTNORD
FRAKT 59:-

Om Matgeek.se

Mitt namn är Johan Hedberg och det här var från början min blogg om mat som jag startade 2009. 

Vi hade flyttat och jag tappade bort en anteckningsbok med recept. Svor över att det aldrig skulle få ske igen men verktygen för att spara saker online var på den tiden inte lika välutvecklade. 
Evernote fanns inte och Google Docs var inte direkt det under av användarvänlighet som det är idag. Så det fick bli en blogg.

Den växte och efter år några beslöt jag mig för att skriva om mat på heltid. Strax efter det beslutet startade jag också min YouTube-kanal som nu, nästan 10 år senare har drygt 300.000 prenumeranter och är den jag lägger min mesta tid på. 

Självklart hittar du mig även på Instagram - @johanhedberg
Senaste månaderna har även TikTok (@matgeek) fått en hel del av min tid. Det är kul att filma i ett nytt format och få tänka på ett annorlunda sätt än YouTube. 

Jag och Dea Svensson, som varit min kameraman senaste sex-sju åren och jag drog igång en podcast för några månader sen - Är detta smörja?
Du kan lyssna på den på Apple Podcasts eller Spotify.

 

Det må vara oerhört kul att göra videos och filma en massa men jag har saknat att få jobba med fysiska produkter. Så det här blir min lilla webbshop där jag får sälja sånt som jag verkligen älskar. 

Räkna med ett spretigt utbud från hela världen och ofta ganska små upplagor. 

Har du några önskemål, tankar eller funderingar så skicka mig ett mail!