Rose hip nypon

Podcasten som inte har något namn

Veckans tema är nypon

För en vecka sen publicerade jag och PickiPicki ett pilotavsnitt av vår vi-väljer-att-kalla-det-en-podcast-men-mest-gillar-vi-att-prata-mat och efter att ha fått in en massa bra tankar och förslag bestämde vi oss för att göra det igen.

Den här veckan är vi tillbaka med avsnittet som handlar om nypon.

Som vanligt pratas det en hel del recept och för att ni inte ska behöva gissa hur man gör det vi äter eller pratar om kommer här några eminenta länkar:
Godaste chokladtryffeltårtan som Tina fick på sin födelsedag.
Nyponmarmelad
Nyponsoppa
Surdegsbröd med nyponmjöl

Vi saknar något viktigt och det är ett namn. För att vi ska kunna ta steget ut och lägga upp den som sig bör på iTunes måste vi för bövelen veta vad vi ska kalla programmet. Alla tips mottages oerhört tacksamt – ja, det kan till och med komma någon form av överraskning till vinnaren.

Lyssna på podcasten gör du här under eller direkt på SoundCloud. Som vanligt uppskattar vi alla tips (och vi jobbar på det där med ljudkvalitén).

  • Kul! Ska lyssna så fort jag hinner. Jag håller själv på med en podcast om mat, men jag kör intervju med en gäst i varje program. I mitt första avsnitt har jag intervjuat Flippin’ Burger-Jon, dyker inom kort upp på Inthekitchen.se.

  • Appropå namn, jag föreslår Matgeek. Kanske tråkigt, men samtidigt gör det att vi lyssnare vet vad vi får.

  • Vilken grym idé! Har inget förslag på namn ännu men ska lyssna på era program och låta idéerna flöda.

  • Jonna

    Du har ju ett namn i inlägget ovan: ”Vi väljer att kalla det en podcast, men mest gillar vi att prata mat” 🙂