Månadens matbild matgeek

Månadens matbild juli – vinnaren är utsedd

Månadens matbild matgeek

Och kolla vilken fin bild jag har fått hjälp med!

Karoline från Gröna Skafferiet kom till undsättning när jag efterlyste en illustration till vad som nu kommer att bli en regelbundet återkommande tävling. Tack så jättemycket för bilden och presentkort på Kiva är på väg!

Det är roligt att så många var med och röstade på de fem finalisterna. Totalt fick jag in över 50 röster som fördelade sig som följer:
Bild 1: 21 röster
Bild 2: 8 röster
Bild 3: 17 röster
Bild 4: 2 röster
Bild 5: 5 röster

Det var (och jag vet att jag låter oerhört klyschig här) spännande in i det sista med en ledning som vandrade fram och tillbaka mellan bild 1 och bild 3 men i slutändan stod bild 1 som vinnare.

Stort grattis till Mikkel Ørstedholm som jag nu ska försöka få kontakt med så att han kan få sitt pris – boken Frantzén/Lindeberg.

Återigen stort tack till alla som skickade in bilder, kom med förslag och var med och röstade. Eftersom det här blev så lyckat kör vi nästa månad igen. Men då kommer ni att få mycket längre tid på er för att skicka in bilder. Återkommer inom kort med mer information.

 • hibiscus

  Väldigt bra med presentkort på Kiva!

  • Tackar! Älskar Kiva. Har gjort över 100 mikrolån där och fått alla återbetalda utom ett.

 • Amy’s piece of cake

  Ett förslag är att du sammanställer samtliga bilder i ett inlägg när månaden är slut.

  • Ja, det är ett jättebra förslag. Nästa gång kommer jag publicera samtliga bilder. Såg även din tidigare kommentar (ursäkta att jag inte svarade på den direkt) och självklart ska jag bli mycket tydligare med vad som gäller kring vilken sorts bild som avses.

 • Mikkel

  Jubiiii! Här är jag!

  • Jamen där är du ju! 🙂 Jag skickar ett mail med mer info.