Brunch skarp

Här ska det pratas brunch!

Tänk om man fick äta så här mycket gott varje dag

Igår satte vi oss ner vid Pickis bord och dukade upp ett mindre hav av godsaker. Inte nog med att jag fick äta mer av hennes underbara nyponmarmelad, Ljud-Calle ställde sig i köket och svängde ihop blinier som serverades med Kalixlöjrom. Jag höll på att smälta av lycka. Så sinnesförvridet gott det är.

Det snackades en del om en viss ganache i början. Det receptet kommer under helgen. Gör en laddning på söndag morgon och testa det på en skiva rostat bröd. Livet blir sig inte riktigt likt efter det.

Picki, Matgeek och Poden hittar du som vanligt på iTunes men för de som föredrar en annan sorts podspelare går det även att prenumerera på den här feeden.

Här är resten av recepten som vi berör under 40 snabbpratade minuter:
Blinierhttp://www.pickipicki.se/2012/04/tusen-plattar-och-nagra-till/
Blodapelsindrycken med stjärnanishttp://www.pickipicki.se/2012/01/semlor-till-frukost/
Blodapelsnmarmeladhttp://www.pickipicki.se/2010/12/ett-tips-pa-en-hemgjord-klapp/
Mangosmoothie med kokosolja och kardemummahttp://www.pickipicki.se/2012/11/varldens-godaste-smotti/
Den fantastiska bilden ovan är det Ljud-Calle som tagit. Ni förstår hur bra vi hade det va?
  • Ann-Louise

    Gaah vad gott! Man kan inte bli annat än snäll & god efter en sådan brunch.

  • Mycket synd att du åker och fiskar i Värnen nästa helg när det är karibiskt kalas hemma hos Moman!

  • Tina

    Ljud-Calle hit och Ljud-Calle dit. Ljud-Tina har knäppt bilden för tusan!