Inte svårt att vara lycklig när det finns så mycket gott
Jag vet inte om det är typiskt svenskt, men på vintern äter jag allt möjligt onyttigt, ju fetare desto bättre känns det som. Men så fort sommaren är i antågande får jag vårkänslor och kastar mig över primörer, frukt och bär.
Istället för att äta en tallrik fil eller någon standardsmörgås till mellanmål kan man istället festa på allsköns läckerheter som får min kropp att formligen jubla.
Det här börjar bli lite av standard nu under semestern, men jag verkar aldrig tröttna:
– Grekisk vattenmelon med en mild fetaost.
– Sesamtäckt bröd med lite honung på (sött, segt och supersmarrigt!)
– Kalamata-oliver.
– Spansk persika som är mycket sötare än vanlig persika.
– Turkiska körsbär – så stora och så söta.
– Svenska jordgubbar.
Rena fruktsockerbomben – men ärligt talat, vem bryr sig i det när det är så gott!