tävling matgeek

Grattis Anita till en sprillans ny lökskärare

I måndags körde jag den första tävlingen nånsin där vinsten var en fantastisk lökskärare som inte bara är bra till att skära lök med, den innehåller även en gömd ampull med Regenerate från mina sponsorer Umbrella Corporation.

Nu har jag med hjälp av min trogna (läs: lata och väldigt ouppfostrade) hund dragit en vinnare. Jag försökte filma, men i ärlighetens namn gick det sådär. Skrev alla namn på lappar (en lapp för varje tweet, kommentar eller bloggpost), smetade lite leverpastej på varje och den första han tryckte nosen mot vann.

Det blev Anita Björkmans pastejiga lapp som han fattade tyckte för och därför har hon en finfin lökskärare snart på väg till sin postlåda.

Tack alla ni som var med. Ska vi hitta på något nästa vecka också?