Så nu behöver jag lite hjälp

Igår fick jag reda på att jag är nominerad till Matbloggspriset 2012 i kategorin Folkets val vilket ärligt talat känns helt galet. Bland de andra nominerade hittar jag flera av de som jag själv regelbundet läser och att bli placerad i samma grupp som dem är bara dem väldigt hedrande.

Men att bara bli nominerad räcker så klart inte – vem vill inte få stå på scenen och lyfta bucklan (för det är väl en enorm prispokal som man får?) mot skyn, kyssa den inför den samlade presskåren och sen få spruta champagne över all publik. Eller vänta, nu var det inte Formel 1 vi pratade om. Ok, kanske en liten pokal i alla fall?

Därför behöver jag er hjälp. För det är ni som ska rösta på er favorit (*pekar hysteriskt på mig själv*) och jag kan bara tacka på förhand för de röster som läggs på mig.

Men jag kan också säga följande – om jag vinner lovar jag att som tack fortsätta ge Leon Leonberger en liten bit leverpastej varje morgon och när tillfälle ges även en bit nybakad scones (som i morse). Med andra ord får ni 70 kg hunds oändliga tacksamhet för en enkel knapptryckning. Vad kan vara bättre?

Ni röstar genom att gå in här och följa instruktionerna (klicka Like och därefter scrollar ni upp lite och väljer den blogg ni vill rösta på). Måndag 20 augusti kl 19.00 stänger röstningen.

Tack så oerhört för nomineringen och nu kör vi!