Veckans tema är nypon

För en vecka sen publicerade jag och PickiPicki ett pilotavsnitt av vår vi-väljer-att-kalla-det-en-podcast-men-mest-gillar-vi-att-prata-mat och efter att ha fått in en massa bra tankar och förslag bestämde vi oss för att göra det igen.

Den här veckan är vi tillbaka med avsnittet som handlar om nypon.

Som vanligt pratas det en hel del recept och för att ni inte ska behöva gissa hur man gör det vi äter eller pratar om kommer här några eminenta länkar:
Godaste chokladtryffeltårtan som Tina fick på sin födelsedag.
Nyponmarmelad
Nyponsoppa
Surdegsbröd med nyponmjöl

Vi saknar något viktigt och det är ett namn. För att vi ska kunna ta steget ut och lägga upp den som sig bör på iTunes måste vi för bövelen veta vad vi ska kalla programmet. Alla tips mottages oerhört tacksamt – ja, det kan till och med komma någon form av överraskning till vinnaren.

Lyssna på podcasten gör du här under eller direkt på SoundCloud. Som vanligt uppskattar vi alla tips (och vi jobbar på det där med ljudkvalitén).