månadens matbild matgeek

En vecka, that’s all you have!

Mitt uppe i inläggningar, äppelplockanden, fläderbärsinsamlande och svamprensande är det läge att plocka fram kameran och skicka in din bästa bild. Den här gången tänkte jag att vi skulle samla intryck från hösten som är kopplat till mat.

Glöm heller inte att säga till om du tipsar dina besökare (om du har en blogg) om tävlingen (det finns en fin liten knapp) så jag kan lägga upp dig i länkarkivet.

Månadens tema: Höstigt
Månadens pris: Praktverket Mastering the Art of French Cooking av Julia Child OCH en supermandolin av märket Börner V5 Power (japp, vi kör samma igen)
Sista datum för deltagande: Söndag 30 september 23:59 

Så här går tävlingen till:
– Alternativ 1: Publicera bilden på din blogg och länka till det här tävlingsinlägget (exempel: Den här bilden är med och tävlar i Månadens matbild på Matgeek [länk till det här inlägget]).
– Alternativ 2: Posta den på Instagram och skriv ”Det här inlägget är med och tävlar i Månadens matbild på #Matgeek” så fångar jag upp alla deltagande bilder.
– Alternativ 3: Om inget av ovanstående passar så posta den på Flickr, Facebook eller annan bildsida.
– Oavsett vilket alternativ ovan du väljer så skriv en kommentar här med en länk till ditt inlägg (för länk till Instagram-bilder rekommenderar jag Copygram).
– När tävlingen är slut 30 september publicerar jag ett inlägg med samtliga bilder där det också finns fem finalister (som jag väljer ut).
– Slutomröstning sker på på Matgeeks Facebook-sida under ett spännande dygn.
– Vinnaren får som sagt en av mina absoluta favoritkokböcker. Vi pratar båda volymerna, inbundna och fullkomligt ljuvliga samt en Börner V5 Power (mer info om den här)