I ett fullproppat konserthus slog vi oss ner och kunde nästan inte sluta prata

Tisdagen tillbringade jag i Uppsala Konsert och Kongress tillsammans med Upplands alla matintresserade som spanade så gott vi kunde på kockarna som tävlade i semifinalen till Årets Kock 2013.

Precis innan vi drog igång kom gänget från vår favorit Le Parfait förbi och morsade och det var nästan så vi tvingade dem att stanna kvar för att språka lite men jag tror att vi istället gör ett eget fan-avsnitt i deras matstudio (Liselotte, är det OK med er?).

Förutom det smaskade Tina på syltade kantareller (recept kommer i morgon), jag kunde inte få nog av kycklingsoppan och det blev även lite apelsinskal som kokats in i sockerlag. Plus en massa annat. Vi blev som vanligt mätta, det känns viktigt att påpeka.

Picki, Matgeek och Poden hittar du som vanligt på iTunes men för de som föredrar en annan sorts podspelare går det även att prenumerera på den här feeden.