månadens matbild matgeek

Efter två månaders uppehåll så kör vi igen!

Jag vet att ni alla har fullt upp med julstöket och den där första stressen börjar nu komma krypande. Vad är det som man missat att beställa? Finns det tillräckligt med vört hemma? När anländer saffransbeställningen?

Vad sägs om att vi tar och skippar allt jobbigt en stund och bara fokuserar på att plocka fram vår bästa bild till månadens tävling? Ni har en och en halv vecka på er att delta så det är ingen panik.

Glöm heller inte att säga till om du tipsar dina besökare (om du har en blogg) om tävlingen (det finns en fin liten knapp) så jag kan lägga upp dig i länkarkivet.

Månadens tema: Julbak
Månadens pris: Praktverket Mastering the Art of French Cooking av Julia Child OCH en supermandolin av märket Börner V5 Power (japp, vi kör samma igen)
Sista datum för deltagande: Onsdag 26 december 23:59 

Så här går tävlingen till:
– Alternativ 1: Publicera bilden på din blogg och länka till det här tävlingsinlägget (exempel: Den här bilden är med och tävlar i Månadens matbild på Matgeek [länk till det här inlägget]).
– Alternativ 2: Posta den på Instagram och skriv ”Det här inlägget är med och tävlar i Månadens matbild på #Matgeek” så fångar jag upp alla deltagande bilder.
– Alternativ 3: Om inget av ovanstående passar så posta den på Flickr, Facebook eller annan bildsida.
– Oavsett vilket alternativ ovan du väljer så skriv en kommentar här med en länk till ditt inlägg (för länk till Instagram-bilder rekommenderar jag Copygram).
– När tävlingen är slut 26 december publicerar jag ett inlägg med samtliga bilder där det också finns fem finalister (som jag väljer ut).
– Slutomröstning sker på på Matgeeks Facebook-sida under ett spännande dygn.
– Vinnaren får som sagt en av mina absoluta favoritkokböcker. Vi pratar båda volymerna, inbundna och fullkomligt ljuvliga samt en Börner V5 Power (mer info om den här)