Hösten gör skog och natur så otroligt vacker. Perfekt att en dag med lite sol ge sig ut för en långpromenad, lite upptäcktsfärd på någon av alla de otaliga leder som finns runt om i landet eller helt enkelt bara ge sig ut för att äta utomhus.

Jag har gjort en video på temat där jag tar upp tre recept som är perfekta just för utflykten. 

Klicka här för att kolla videon.

Det här inlägget är i betalt samarbete med WW ViktVäktarna.
Om du vill testa WW ViktVäktarna kostnadsfritt under 4 veckor så klickar du här.

De har precis lanserat sitt Personliga Points-program som gör att du får ett helt individuellt anpassat program där du kan välja din Noll Points-mat.

I deras app och på hemsidan finns över 4.000 recept att inspireras av.  Perfekt för att ha lite koll och kunna äta gott utan att ha dåligt samvete.

Jag har använt WW ViktVäktarna i över ett år och älskar hur smidigt det är!

Mat utomhus är ofta förknippat med att man behöver en eld, och visst, så är fallet även den här gången. För två av tre recept vill säga.
Därför att ett tips är att ta med en soppa på termos. Då får man i sig mat på direkten när det börjar kurra vilket underlättar enormt om man har barn med sig.

Man kan också servera lite soppa först för att få upp energinivån och sen kompletterar man med exempelvis en nystekt quesadilla.

Recepten i videon är:
Röd linssoppa med koriander – https://bit.ly/30QJsDZ
Grillad korv med paprikasalsa – https://bit.ly/3DJjeSm
Quesadillas med kalkon – https://bit.ly/3FDfxy8
Man kanske vill ha med sig en smid grill ut i naturen?
Jag har gjort ett test av Cobbs portabla grill. Smidig rackare man antingen kör deras egen superbrikett i eller så tar man helt vanliga. 
Det är så kul när man upptäcker riktigt användbara och effektiva grillar som kostar förhållandevis lite. Den här krabaten landar på under 2.000:-.
Kolla videon med testet här.

Det finns skäl till att man ofta grillar en korv när man är ute.
Ett av dem är att det går variera dem så mycket. Bara se på exemplet ovan med paprikasalsan. Jag har gjort en annan video med ett antal olika tillbehör som livar upp korven. 
Tipset är – missa inte den! 
Klicka här för korvtillbehörsvideon.

Seså, sluta läsa nu OCH UT I NATUREN MED ER!