FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

  • Podcast lusthuset

    Prat om sommarfika i Lusthuset

    Mitt under det stora syndaflodsregnet pratade vi sommarfika Igår kom Tina och Ljud-Calle ut till sommarbostaden där vi bor till början av augusti för att prata sommarfika med allt vad det innebär. Men inte nog med att vi fick sitt...

    Läs mer
  • Olivolja podcast

    Det stora olivoljeavsnittet

    Tror aldrig tiden rusat iväg så fort tidigare Både jag och Tina älskar våra oljor men det var först för nån vecka sen som jag insåg att det var på tiden för en expert att vara med i ett avsnitt...

    Läs mer
  • Nässlor

    En pod om ogräs. Gott ogräs alltså.

    Man ska inte slänga det som är gott Jag vet precis hur det låter – äta ogräs – som en blandning mellan en hippies dröm om självhushåll och den där skäggiga hipstern som inte riktigt hade koll på avgränsningarna och...

    Läs mer
  • Lingon rabarber saft recept

    Rabarbersäsongen is upon us!

    Och med den självklart ett podavsnitt dedikerat till vår favoritväxt Har ni sett hur det börjar dyka upp kraftfulla knoppar i rabarberrabatterna? Att det på sina håll finns små stänglar och att om bara solen pressar på lite till kommer...

    Läs mer
  • Grisar hos Franzens

    En podcast om Sveriges bästa korv

    Vi packade in oss i bilen och åkte till Kristofer Franzén För två år sen, när hemgjord korv dök upp på mattrendshimlen lika starkt lysande som en saftig komet, släppte Kristofer Franzén sin bok Korv. Många var vi som hade...

    Läs mer
  • Picki matgeek poden ny

    Den här veckan pratar vi om andra bloggar

    En aning ostrukturerat, men så himla trevligt Det var veckan då vi satte oss i soffan och pratade om andra matbloggar, finskt frihetsfirande och så åt vi en massa julgodis som gjorts i det röda köket. Pickis favoritbloggar: Annas Skånska...

    Läs mer
  • Saffran

    Den här veckan pratar vi saffran

    Det röda guldet som vi liksom inte får nog av Man skulle kunna säga att det var hög tid för det här, eller hur? Första advent runt knuten och vi har nästan inte berört saffran alls. Det blev en del...

    Läs mer