Den här veckan har av någon anledning dedikerats till att baka cupcakes. Här är en del av min inspiration och bra källor för recept.


Tror jag tidigare har nämnt Danielle som driver bloggen Heavenly Cupcake. Det är en oerhörd inspirationskälla och som nån form av hyllning hade jag tänkt att baka Browniecupcakes nu under kvällen.


Även Hello Sugar är en helt galen blogg som inte bara har cupcakes som hobby – hon har även som mål att livnära sig på dem. Låter ju nästan för bra för att vara sant.


Kolla speciellt hennes tips på hur man lyckas med snygga cupcakes!


Varför finns det inga cupcakes-bilar i Sverige? Jag tänker mig Hemglass fast med allehanda godsaker i färgglada formar. Självklart finns The Cupcake Truck i USA. Typiskt jänkarna…


Martha Stewart är väl alla amerikanska hemmafruars husgud sen flera år tillbaka. Trots det kommer hon ständigt med nya, trevliga recept som kanske inte är lika revolutionerande för oss européer eftersom vi har viss köksvana (engelsmännen undantagna då förstås), men fortfarande oerhört trevliga. De här Carrot Cake Cupcakes måste så klart testas!


Det här har inget med cupcakes att göra, men om ni inte har testat det än så är Pavlova något av sötsakernas heliga graal. Skippa tårtan nästa sommarfest och gör en sån här istället!


Slutligen ett par snabba recepttips:
Pretty in Pink Cupcakes är kalas när sommarens godaste bär finns i överflöd.
Nutella Cupcakes är det givna valet så fort det vankas lite bakfylla.