• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Matgeek
  • Smör – Kärna, bryna, baka
  • Mått- och viktomvandling
  • Länkarkiv
  • Kontakt
  • Om Matgeek.se

Nu är Bloggreceptboken här

november 24, 2011 by Johan Hedberg 1 Comment

Från och med idag kan du ladda ner Bloggreceptboken alldeles gratis

För ett par månader sen kom Anton Malmberg, som till vardags driver köksredskapsbutiken Lykka.se och bloggen Matlykka.se, till mig med en fråga om jag ville vara med i en receptbok skapad av matbloggare. Det var så klart hedrande som bara den eftersom flera av de som redan hade tackat ja var de jag håller allra högst på min alldeles egna ranking.

Grundtanken var att samla ett recept var, sätta ihop det fint och sen ge ut som en gratis PDF-bok. Kan det bli bättre? Självklart hakade jag på utan minsta tvekan för i ärlighetens namn blev jag så smickrad av att bli tillfrågad och få hänga i de andras sällskap att jag samtidigt fick årets första riktiga omgång prestationsångest. Mitt bidrag fick efter en del eftertanke bli en Kladdkaka med chokladganache, toppad med havssalt och lavendel.

Nu när vi står här efter att ha gått igenom den för oss inblandade smidigaste processen man kan tänka sig, har vi framför oss ett resultat som vida överskrider mina förväntningar. Fredrik Lundqvist på Who Cut the Cheeze som har satt all text och bilder, har byggt något jag allra helst skulle vilja ha liggandes tjockt inbundet på mitt vardagsrumsbord.

Bland recepten hittas Kinnas blogg – Mormors mat som har gjort en underbar Upside-Down-Cake, Tina från PickiPicki presenterar en Äppelpizza med mascarpone och Maria från Matporr som frestar med Salmalax med picklade grönsaker för att nämna några. Men det finns så oerhört mycket mer, så många fina bilder och så mycket kärlek till det som är gott.

Men vem är jag att bara pladdra på? Gå genast in på Bloggreceptboken.se och ladda hem ditt gratisexemplar.

Filed Under: Länkkärlek, Nörderier Tagged With: bloggreceptboken, bok, matblogg

Previous Post: « Madeleines med choklad
Next Post: Hemkokt kola med massor av användningsområden »

Primary Sidebar

Matgeek

Matgeek

Nyhetsbrev

Gamla inlägg

  • december 2021
  • november 2021
  • oktober 2021
  • september 2021
  • augusti 2021
  • juni 2021
  • maj 2021
  • april 2021
  • december 2017
  • september 2017
  • augusti 2017
  • januari 2016
  • november 2015
  • september 2015
  • augusti 2015
  • juli 2015
  • juni 2015
  • maj 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februari 2015
  • januari 2015
  • december 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • augusti 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • maj 2014
  • april 2014
  • mars 2014
  • februari 2014
  • januari 2014
  • december 2013
  • november 2013
  • oktober 2013
  • september 2013
  • augusti 2013
  • juli 2013
  • juni 2013
  • maj 2013
  • april 2013
  • mars 2013
  • februari 2013
  • januari 2013
  • december 2012
  • november 2012
  • oktober 2012
  • september 2012
  • augusti 2012
  • juli 2012
  • juni 2012
  • maj 2012
  • april 2012
  • mars 2012
  • februari 2012
  • januari 2012
  • december 2011
  • november 2011
  • oktober 2011
  • september 2011
  • augusti 2011
  • juli 2011
  • juni 2011
  • april 2011
  • mars 2011
  • februari 2011
  • januari 2011
  • oktober 2010
  • september 2010
  • maj 2010
  • mars 2010
  • februari 2010
  • januari 2010
  • december 2009
  • november 2009
  • oktober 2009
  • september 2009
  • augusti 2009
  • juli 2009
  • juni 2009
  • maj 2009
  • april 2009

Copyright © 2023 Matgeek on the Foodie Pro Theme