månadens matbild matgeek

Den här gången ska ni få lite mer tid på er

När jag startade den här tävlingen under juli lovade jag att om det blev någorlunda gensvar skulle jag genomföra den en gång till och oj vad många bilder som var med och tävlade! Tack också för all feedback kring hur man kan förbättra tävlingen.

Nu kör vi igen!

Månadens tema: Bröd
Månadens pris: Praktverket Mastering the Art of French Cooking av Julia Child OCH en supermandolin av märket Börner V5 Power
Sista datum för deltagande: 31 augusti 23:59 

Så här går tävlingen till:
– Alternativ 1: Publicera bilden på din blogg och länka till det här tävlingsinlägget (exempel: Den här bilden är med och tävlar i Månadens matbild på Matgeek [länk till det här inlägget]).
– Alternativ 2: Posta den på Instagram och skriv ”Det här inlägget är med och tävlar i Månadens matbild på #Matgeek” så fångar jag upp alla deltagande bilder.
– Alternativ 3: Om inget av ovanstående passar så posta den på Flickr, Facebook eller annan bildsida.
– Oavsett vilket alternativ ovan du väljer så skriv en kommentar här med en länk till ditt inlägg (för länk till Instagram-bilder rekommenderar jag Copygram).
– När tävlingen är slut 31 augusti publicerar jag ett inlägg med samtliga bilder där det också finns fem finalister (som jag väljer ut).
– Slutomröstning sker på på Matgeeks Facebook-sida under ett spännande dygn.
– Vinnaren får som sagt en av mina absoluta favoritkokböcker. Vi pratar båda volymerna, inbundna och fullkomligt ljuvliga.

Update: Fick ett trevligt mail med ett erbjudande jag inte kunde säga nej till. Jag har tidigare skrivit om vikten av en bra mandolin och när ett erbjudande kom att få sponsring med inte vilken mandolin som helst utan en Börner V5 Power (mer info om den här) så kändes det helt rätt. Vinnaren får själv välja vilken färg han eller hon vill ha (se bilden nedan för de olika alternativen).