Kyckling gryta ankfett recept

Det behöver inte vara krångligt, men det måste vara gott

Det här började med att jag funderade lite kring någon form av tema att hålla ihop bloggen med. Det blir lätt lite spretigt eftersom det är så mycket jag vill göra, testa och berätta om.

Samtidigt har vi allt mer och mer uppmärksammats på att maten vi köper i butikerna inte alltid är vad den utger sig för att vara, att hälsoeffekterna av att inte laga sin egen mat på lång sikt i alla fal inte är positiva och det är något väldigt tillfredsställande med att få servera mat eller bakverk som man skapat själv.

Därför deklarerade jag för några dar sen på Facebook-sidan att vårens tema ska vara Alla kan laga gott.

Det behöver inte vara krångligt, det behöver inte ta lång tid, det behöver inte vara en massa exklusiva råvaror men det ska vara gott. 

Det är klart att det är bra om det är nyttigt, men samtidigt tror jag personligen på att motionera och då få möjlighet att äta fler kalorier vilket innebär att man rör på sig, äter omväxlande och samtidigt njutningsfullt.

Ju fler vi är tillsammans brukar det som bekant heta och därför tänkte jag att alla som vill får vara med på det här initiativet. Jag kommer att samla ihop alla recept, bilder och länkar som taggas med #lagagott vare sig det är på Instagram eller Twitter.
Har man en blogg kan man länka till det här inlägget och kommentera nedan så ser jag till att även de sakerna kommer med.

Se det som en möjlighet att hitta inspiration och visa hur himla enkelt och tacksamt det är att laga mat, baka och allt som hör därtill.

Hur det här utvecklas återstår att se, nu drar vi igång och sen ser vi vad som behöver justeras utmed resans gång.