Johan Hedberg Matgeek

Tusen tack alla ni som var med!

När jag för ett tag sen bad om hjälp med att komma på vad min bok ska heta tänkte jag att det skulle kanske komma runt femtio olika förslag. Jag hoppades på att det var några av er som hade tid att fundera lite och dela med er av era idéer. Aldrig kunde jag ana att det i slutändan skulle handla om över 230 förslag! Helt galet…

Ett otroligt stort tack till er alla – ni har bidragit med uppslag, idéer och tankar via era förslag och kommentarer. 

Självklart finns det någon som bidrog lite mer och det är vinnaren – Stefan Tynell som föreslog ’Kärna, bryna, baka – ditt eget smör’. Vi vred lite på förslag och det slutade med ’Smör – kärna, bryna, baka’.

Stefan, det kommer ett paket till dig inom kort med böcker från Natur & Kultur, en fantastisk stavmixer från Electrolux (ESTM6400) och när boken väl är släppt, 4 st signerade exemplar.

Återigen stort tack till er alla som deltog och i morgon tänkte jag att ni ska få se hur framsidan ser ut – först av alla.