Efter att under ett par år drivit sin blogg Pain de Martin har vår favoritsurdegsbakare fått göra en egen bok som snart släpps i butik. ”Surdegsbröd” kommer garanterat att toppa försäljningslistorna då han lyckats bygga upp en stor skara regelbundna läsare som i tonvis med kommentarer engagerar sig i allt han tar sig för i köket.
Flera av recepten har han redan publicerat på nätet, men många är helt nya.
Givet köp med andra ord!

Känns som att jag alltid tar med något nytt Danielle har gjort men hon är ju så rackarns duktig på att baka. Den här gången har hon gjort tydliga instruktioner för hur man snurrar bullar. Det var nog allt jag behövde för att börja planera för bullbakande i helgen. Med mycket smör och krossad kardemumma! Eller så testar jag hennes bullrecept.

Cynthia Furey från Furey and the Feast har gjort en Strawberry Cream Cheese Cake som verkar helt ljuvlig. Mer sötsaker med andra ord!

I morgon börjar Smaklust i Tantolunden. 350 smakhantverkare ställer ut i dagarna tre. Ett besök är inte en uppmaning – det är ett måste.