Saker du verkligen borde läsa

Birgitta Höglunds Mat frestar med en hjortronsås till varmrökt lax. Låter helt ljuvligt. Måste testa när jag åker upp till Sälen under semestern.

Sara som driver Alltid Hungrig har gjort en enkel, men supersmarrig efterrätt med yoghurt, creme fraiché, persikor, jordgubbar och en massa annat gott. Snabbt, enkelt och förmodligen väldigt uppskattat.

Helena från Tre Tjejer i Köket har precis postat del två i sin saga om kryddplantagen. Det är väldigt tacksamt att odla kryddor även inomhus och livar upp all mat man tar sig för. Glöm att det är svårt och dra igång din egen plantage omedelbart!

Danielle som driver min favoritblogg Heavenly Cupcake har gjort blåbärsgömmor. En blandning mellan hallongrottor och paj. Mina smaklökar joddlar av potentiell glädje.

Jag har torskat dit totalt på rosa bubbel under sommaren. Favoriten är just nu en cava som heter Segura Viudas. Det visade sig att PickiPicki hade ett trevligt recept på en tapas som passar bra till. Måste prova!

Är det något jag har missat? Skriv en kommentar så langar jag in det på listan.