Yoghurt, mer yoghurt och så lite labneh på det

Idag, faktiskt för bara några timmar sen slog vi oss ner hemma hos pickipicki och gjorde det vi gör allra helst – pratade mat.

Eftersom vi båda älskar yoghurt var det hög tid att prata mer om hur man gör egen, hur man kan använda den på bästa sätt och en massa roliga variationer. Vi provade även ett gäng olika varianter – bra som dåliga.

I övrigt lite prat om bra mexikansk mat i Stockholm, mindre bra thailändsk mat i Uppsala, lite tillbakablick till förra veckans äppelhysteri och så pratar vi upp oss inför i alla fall min stundande älgjakt nästa vecka.

För att lyssna – gå in på Picki, Matgeek och Poden på iTunes och klicka på prenumerera (även om man precis just nu inte ser senaste avsnittet så tankas det ner så fort man klickar Gratisprenumeration).

Länkar till veckans recept:
Hemgjord yoghurt
Kardemummabullar
Och här är ett fantastiskt recept på lammfärsspett och sallad med rödbetor och labneh från pickipicki