Johan Hedberg händer matgeek

Jag behöver er hjälp!

För att lindra lite av ångesten över att mina recept inom cirka ett halvår ska vara allmän egendom med allt vad det innebär av bedömanden och kritiskt granskade tänkte jag vända mig till er som redan läser det jag skriver.

Jag lever i tron att de recept jag ska ha med i boken är enkla att följa, leder alltid till gott resultat, inte är så komplicerade att de avskräcker och framför allt lockar till mer glädje i köket.

Men vad händer om jag grävt ner mig i nån form av smakmässigt mörker? Om det bara är en massa mumbo-jumbo och inte blir gott?

Det får inte hända och därför tänkte jag sätta ihop en grupp med beta-testare som var och en får ett eget recept skickat till sig att prova och därefter bolla tillbaka till mig. För lite smak? För många steg? För svaga toner av något? För positiv syn på tidsåtgången? Jag vill veta allt!

Som tack för all hjälp har ni min oändliga tacksamhet, ett löfte att jag ska uppkalla alla mina framtida barnbarn efter er och så blir ni ordentligt tackade i boken. Det vore även kul att bjuda in er alla till nån form av releasefest, men jag tror det är att lova för mycket.

Hur som helst, för att vara med anmäler man sig härJag kommer inte ha en massa krav på er som är med, man får självklart ångra sig och det ska bara kännas roligt, inget annat.

Då tackar jag för uppmärksamheten och fortsätter klottra ner lite tankar om en god chokladkaka i det hav av solande barnfamiljer där jag befinner mig.