FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR
FRAKT 59:- PÅ ALLA ORDRAR

Blog

  • Att starta en surdeg: Rågsurdeg

    Så här startar och underhåller du en surdeg Surdeg är för att bli lite semivetenskaplig och citera Wikipedias artikel en symbiotisk blandning av jäst och laktobakterier. Rent konkret funkar det så att man fångar upp den jäst som finns latent...

    Läs mer
  • Vildjästen gav mig underbara limpor

    Tog en himla tid, men kan vara det bästa jag gjort hittills När jag för runt en månad sen testade att baka med vildjäst för första gången så blev det inte riktigt bra. Degen ville aldrig riktigt växa till sig...

    Läs mer
  • Vildjästen är färdig!

    Nu ska vi se om det är något tryck i den För en 10 dagar sen drog jag igång min vildjäst som sen dess fått stå och puttra på en hylla i köket. När jag lyfte på plasten som jag...

    Läs mer
  • Nu pratar vi vildjäst

    Det är så kul att ha något som står och bubblar i köket Första gången jag läste en bra artikel om vildjäst var det på Pain de Martin som har en superbra guide om hur man kommer igång. Precis som...

    Läs mer