Men vi var på väg att bara prata om Göteborg
Den här veckan i Picki, Matgeek och Poden hamnar vi först i Göteborg och restaurangen som jag inte kommer på namnet på är så klart La Cucina Italiana och den verkar att döma av Metro fortfarande vara den starkast lysande stjärnan på den göteborgska himlen.
När det kommer till vaniljen så glömde vi så klart nämna att det spontant kan låta dyrt att beställa ett gäng vaniljstänger från Vaniljimporten men faktum är att per styck är de oerhört mycket billigare än om man köper sämre i vanliga affären.
Det där korståget mot fuskvanilj som vi pratade om hittar ni här och det är också där jag listar ett antal produkter som man tror innehåller vanilj men som inte gör det.
Picki, Matgeek och Poden hittar du som vanligt på iTunes men för de som föredrar en annan sorts podspelare går det även att prenumerera på den här feeden.
Mer info om vaniljen vi pratar om via länkarna nedan.
– Vaniljextrakt
– Vaniljpulver
– Vaniljsocker
Recepten som vi pratar om i avsnittet är de här:
– Rabarberkräm med kardemummamjölk
– Rabarberkräm med jordgubbar och vanilj
– Madeleins