Tomater kanariska

Vinn en helkväll på AG och fabulöst boende på Scandic Grand Central

Under ett par veckor har jag publicerat tre av  recepten med kanariska tomater som jag gjort åt Spanska Ambassaden. Det har varit konserverade tomater, pizza med tomater och rödbetor och torsk på en bädd av lök med tomater och kokossmjölk.

Nu tänkte jag vi skulle avsluta den här kavalkaden med en jakt på era bästa tomatrecept eftersom det faktiskt går att få tag i goda även mitt i smällkalla vintern.

Så här är upplägget:
– Publicera ditt bästa tomatrecept på din blogg (om du inte har någon blogg kan du även göra det på till exempel Facebook).
– Lägg till en länk till det här inlägget (exempel: Det här tomatreceptet tycker jag ska vinna i Matgeeks tomattävling).
– Skriv en kommentar här med länk till ditt recept så jag inte bommar det.

Du har fram till måndag 25 februari på dig att skicka in ditt bidrag och till vinnaren har jag lyckats skaka fram följande pris:
– Ett presentkort på Restaurang AG värt 2.000 kr (gott och väl till en brakmiddag för två personer)
– En natt på nybyggda Scandic Grand Central som ligger mitt inne i Stockholm (vill man bo två nätter har de lovat specialpris på andra natten)

Vinnar-receptet väljs ut av en jury bestående av mig och mina smaklökar.
Vinnaren presenteras tisdag 26 februari här på bloggen. 

(Om du vinner nästan kräver jag att du dels på provar spanskt wagyuytterlår lufttorkad i 24 månader på AG och Scandic Grand Central måste du slå dig ner innan för de stora fönstren i baren och med ett glas champagne titta på alla som passerar förbi utanför.)